Putsa fasad Stockholm Vi hjälper er som behöver putsa fasad i Stockholm

Husets ytskikt är det som avgör hur hela byggnaden uppfattas. En estetiskt snygg putsning i en tilltalande färg kommer vara passande under många år framöver och även göra så att huset hålls skyddat mot vind, regn och snö. Vi på Fasadföretag Stockholm hjälper privata bostadsägare, BRF och föreningar med putsning av fasad i hela Storstockholm. Det går även bra att anlita oss om ni är belägna i Danderyd, Södertälje och Huddinge, såväl vid färdigställande av nyproduktion som vid fasadrenovering. Med vår hjälp är vi säkra på att ni kan uppnå det snygga utseende på era fastigheter som ni vill ha!

Boka ett kostnadsfritt hembesök Att putsa fasad är hantverket vi kan utan och innan

Som fasadföretag i Stockholm är putsning ett av de uppdrag vi flitigast blir ombedda att göra. Om även ni tror det är nödvändig att byta fasad på era fastigheter är ni välkomna att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket får ni träffa en av våra medarbetare som inspekterar fastighetens behov, för att därefter komma med ett förslag på åtgärder. Under besöket får ni också en chans att ställa alla frågor ni har gällande fasadputsning.

Vi erbjuder en bra kostnad för att byta fasad

Efter att vi har kartlagt era önskemål och fastighetens skick kommer vi utforma en offert för att byta eller putsa fasad hos er. I offerten specificerar vi arbets-, material- och resekostnader på ett tydligt sätt. Alla privatpersoner får använda sin ROT-avdrag när vi anlitas för en fasadputsning i Stockholm, för att således få en 30 % lägre arbetskostnad.

Experter på både gipsputs och spritputs

Inom ramarna för vårt fasadföretag finns all kompetens som behövs både för större och mindre arbetsuppdrag. I vårt arbete använder vi oss både av sprit- och gipsputs, beroende på fastighetens förutsättningar och våra kunders önskemål. Som en erfaren fasadfirma erbjuder vi oss att putsa fasad i Stockholm på entreprenad. Det innebär att vi tar hand om alla delar av arbetet, från montering av byggställningar till intäckning av fönster och städning. För att det ska bli så enkelt för er som kunder som möjligt förser vi er även med en kontaktperson som finns tillgänglig för era funderingar under projektets gång.

Vad säger våra kunder? Tidigare kunders omdömen om att putsa fasad

Ismail och Råsunda Bygg går att lita på, dom ställer upp. Kommer
med kort varsel, löser problem, flexibla, skickliga murare ochputsare
till grovstädning. Vi har anlitat Råsunda bygg många gånger vid
både nyproduktion och till renoveringsprojekt.

Anders Viksell, Platschef, H2 Entreprenad

Bra projektledning, styrning genom hela projektet, bra
kommunikation.

Rickard Uske, Platschef på Erlandsson bygg

Råsunda Bygg gör bra fasadjobb, lätta att ha och göra och med,
kunniga.

Thomas Mellgren, Byggledare, Forsen Projekt

Putsa fasad med en seriös aktör Certifikat, försäkringar och samarbetspartners

Vårt fasadföretag i Stockholm har alla nödvändiga certifieringar och försäkringar som vårt arbetsområde kräver. Vi har en heltäckande entreprenadförsäkring och är utbildade för arbeten med skylift samt på höga höjder. Vi vågar garantera perfekta resultat när vi anlitas för att putsa fasad, mycket tack vare att vi är certifierade putsentreprenörer genom Combimix och fasadentreprenörer enligt Finja. För oss har det alltid varit viktigt att kunna erbjuda våra kunder ett smidigt förlopp, varför vi enbart har egen personal och inte tar in några mellanhänder. Därav kan vi också erbjuda en konkurrenskraftig kostnad för putsad fasad, oavsett projektets storlek!