Om Fasadföretag Stockholm

En fasadfirma i Stockholm med bred kompetens

En fasadfirma i Stockholm med bred kompetens

Välkommen till vårt fasadföretag i Stockholm! Tack vare att vi har vår egen personal istället för att använda mellanhänder kan vi garantera våra uppdragsgivare felfria resultat oberoende av vilka slags fasadarbeten eller -reparationer vi tar oss an.

Vårt fasadföretag grundades 2011 och har sedan dess expanderat så att det numera består av dryga 40-talet medarbetare. 2019 nominerades vi till Årets Fasad. Utöver att vi tar oss an fasadreparationer, balkongrenoveringar och putsarbeten är vi verksamma inom byggbranschen och fastighetsskötsel. Vi tror att mångsidighet är nyckeln till en uppskattad verksamhet och är stolta över att kunna erbjuda allt från plattsättare till målare och snickare till våra kunder.

Boka Tid
Boka ett gratis hembesök

Boka ett gratis hembesök

Välkommen att kontakta oss för att boka ett förbehållslöst möte

Kompetent personal med känsla för kundservice

Ismail ”Isse” Yigin


Kundansvarig

08- 580 97 921

En seriös fasad- och byggfirma

En seriös fasad- och byggfirma

Välkommen att kontakta oss för att boka ett förbehållslöst möte

Att anlita oss skall vara förknippat med kvalitet och trygghet. Vi månar om kompetensutveckling, har utbildningar i BasU och BasP samt är certifierade av Byggkeramikrådet. Självklart har vi en heltäckande entreprenadförsäkring, både för våra uppdragsgivares och för våra medarbetares säkerhet. Vidare är vi utbildade för arbeten med skylift och heta arbeten, samt har fått certifikat som putsentreprenörer enligt Combimix. Tack vare vår interna breda kompetens, och det faktum att vi anställer vår egen personal kan vi erbjuda en bra kostnad för att renovera tegelfasad eller för att laga sprickor i puts!

Vårt fasadföretag i Stockholm levererar marknadens bästa resultat

Under våra verksamma år har vi fått glädjen och möjligheten att hjälpa allt från privata fastighetsägare till BRF, föreningar och företag med puts och murning. De mångsidiga uppdrag vi har utfört har gett oss en erfarenhet som är ovärderlig att ha som fasadfirma i Stockholm. Vi har förmågan att planera varje projekt på ett tids- och kostnadseffektivt sätt som lever upp till våra kunders krav och önskemål. Vi gör alltid en slutbesiktning tillsammans med våra beställare, för att säkerställa att alla är nöjda.​

Samarbetspartners, certifieringar och försäkringar

Vår fasadfirma i Stockholm är ett tryggt val

Fri Offert