Fasadtvätt Stockholm

Effektiv och miljövänlig fasadtvätt i Stockholm

Effektiv och miljövänlig fasadtvätt i Stockholm

Vi kan anlitas av kunder som behöver tvätta fasad i hela Stockholm, inklusive orter som Täby, Nacka och Södertälje. Att göra en fasadtvätt är ett sätt att underhålla fastighetens yttre, vilket i det långa loppet kommer göra att mer kostsamma renoveringar och reparationsarbeten kan skjutas längre fram i tiden. När vi arbetar med fasadtvätt i Stockholm väljer vi metoder som är skonsamma för miljön, utan att tumma på kvalitet och resultat. När ni står inför en fasadtvätt är ni välkomna till vårt företag för att vara garanterade ett hållbart och effektivt resultat som dessutom får er fastighet att se ut som ny.

Offert Fasadtvätt
Boka ett gratis hembesök

Boka ett gratis hembesök

Vi tar gärna hand om er fasadtvätt i Stockholm

Som fasadföretag i Stockholm har vi erfarenhet av att arbeta med byggnader i olika material. Vi kan anlitas för att tvätta putsad fasad, men också för att se över byggnader som är murade. Oberoende av vilken slags fastighet ni har är ni välkomna att kontakta oss för att få veta mer om arbetsprocessen samt för att boka ett gratis hembesök på er adress under vilket vi går igenom era behov.

Kostnadsfritt offertförslag

Efter att vi har gjort ett platsbesök kommer vi utforma en offert som är specifikt framtagen för just ert projekt inom fasadtvätt i Stockholm. Anlitas vi av privatpersoner erbjuder vi möjligheten att använda ROT-avdrag, vilket gör att prislappen för våra arbetskostnader blir 30 % lägre.

Som fasadföretag i Stockholm arbetar vi för kvalitativa resultat

När vi får i uppdrag att göra en fasadtvätt i Stockholm tar vi själva med oss alla eventuella byggställningar som behövs för arbetet. Vi täcker självklart in fönster och ventiler så att det inte föreligger någon risk om att fukt tar sig in i fastigheten. När själva arbetet är utfört städar vi efter oss och gör därefter en slutbesiktning tillsammans med er som uppdragsgivare. Det gör vi för att vara helt säkra på att resultatet blivit som ni önskat, och även för att kunna kvalitetsgranska vår egen verksamhet.​

Tidigare kunder har gett oss bra omdömen om husbygge

Vad säger våra tidigare kunder?

Ismail och Råsunda Bygg går att lita på, dom ställer upp. Kommer med kort varsel, löser problem, flexibla, skickliga murare och putsare till grovstädning. Vi har anlitat Råsunda bygg många gånger vid både nyproduktion och till renoveringsprojekt.

Anders Viksell, Platschef, H2
Entreprenad

Bra projektledning, styrning genom hela projektet, bra kommunikation.

Rickard Uske, Platschef på Erlandsson bygg

Råsunda Bygg gör bra fasadjobb, lätta att ha och göra och med, kunniga.

Thomas Mellgren, Byggledare, Forsen Projekt

Ett bra val för er fasadtvätt

Ett fasadföretag i Stockholm med alla nödvändiga certifieringar

Som fasadentreprenör i Stockholm avsätter vi tid för kompetensutveckling och vidareutbildning av vår personal för att kunna garantera de bästa möjliga resultaten till våra kunder. Vi är certifierade putsentreprenörer genom Combimix och har även en certifiering via Byggkeramikrådet. Vi kan även ta emot uppdrag inom fasadtvätt på fastigheter som är högre, eftersom vi är utbildade för arbeten med skylift. Som företag har vi valt att anställa vår egen personal istället för att använda oss av några mellanhänder, och det gör också att vi kan erbjuda ett konkurrenskraftigt pris för fasadtvätt.