Fasadmålning Stockholm

Fasadmålning i Stockholm på alla slags byggnader

Fasadmålning i Stockholm på alla slags byggnader

En välmående fasad är inte bara viktig för utseendets skull, utan också för att byggnaden inte skall drabbas av fuktangrepp eller få en förkortad livslängd. När en fasad blir sliten kan det vara nödvändigt att göra en renovering, men i vissa fall räcker det med att istället måla om den. Vi kan anlitas för målning av putsad fasad i hela Storstockholm, inklusive områden som Huddinge, Nacka och Värmdö. När vi får i uppdrag att utföra ett dylikt arbete är det våra uppdragsgivare som väljer vilken nyans den fasadfärg vi applicerar ska ha, men vi finns självklart tillgängliga för att ge råd om det är önskvärt.

Offert Fasadmålning
Boka ett kostnadsfritt hembesök

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Vi kan garantera en felfri fasadmålning

Om ni är intresserade av att anlita oss för att måla fasad är ni välkomna att ta kontakt med oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök. När vi har hittat en tid som passar er kommer en representant från vårt företag att besöka er för att gå igenom era önskemål samt för att inspektera ytans skick och behov. Under hembesöket går vi även igenom hur lång tid arbetet skulle ta att genomföra.

Vi erbjuder förbehållslösa offerter för fasadmålning i Stockholm

Efter att vi har besökt er på er adress kommer vi att utforma en offert för arbetet i fråga. Det kostar givetvis ingenting att ta emot en offert från vårt fasadföretag, och ni förbinder er inte till att anlita oss för er fasadmålning i Stockholm genom att begära ett kostnadsförslag.

Vi är proffs på att måla fasader

Att måla en fasad kräver ett noggrant förarbete. Om det är en putsfasad bör man skrapa bort lös puts, och är det ett trähus skall gammal och flagnande färg skrapas bort. Vid en fasadmålning i Stockholm tar vi hand om att förbereda ytan för målning, sedan täcker vi in fönster, dörrar och hängrännor som inte ska få färg på sig. Vi målar det antal strykningar som krävs för ett fullgott resultat, och avslutar sedan arbetet med att besikta det tillsammans med er.​

Tidigare kunder har gett oss bra omdömen om fasadmålning

Vad säger våra tidigare kunder?

Ismail och Råsunda Bygg går att lita på, dom ställer upp. Kommer med kort varsel, löser problem, flexibla, skickliga murare och putsare till grovstädning. Vi har anlitat Råsunda bygg många gånger vid både nyproduktion och till renoveringsprojekt.

Anders Viksell, Platschef, H2
Entreprenad

Bra projektledning, styrning genom hela projektet, bra kommunikation.

Rickard Uske, Platschef på Erlandsson bygg

Råsunda Bygg gör bra fasadjobb, lätta att ha och göra och med, kunniga.

Thomas Mellgren, Byggledare, Forsen Projekt

En trygg aktör för er fasadmålning

Våra certifikat och försäkringar

Vårt företag är utbildad enligt Bas-U och Bas-P som byggmiljösamordnare, och vi har en entreprenadförsäkring som täcker alla våra uppdrag. Vid en fasadmålning har vi själva de byggställningar som behövs för att komma upp på högre höjder, och vi tar naturligtvis också hand om montering av dessa på ett säkert sätt. Personalen som arbetar hos oss har kollektivavtal och är vår egen, vilket gör att vi inte behöver anlita underentreprenörer när vi arbetar hos er. Det i sin tur bidrar även till att vårt pris för fasadmålning ligger på marknadens bästa nivåer.