Putsa fasad Stockholm

Vi hjälper er som behöver putsa fasad i Stockholm

Vi hjälper er som behöver putsa fasad i Stockholm

Husets ytskikt är det som avgör hur hela byggnaden uppfattas. En estetiskt snygg putsning i en tilltalande färg kommer vara passande under många år framöver och även göra så att huset hålls skyddat mot vind, regn och snö. Vi på Fasadföretag Stockholm hjälper privata bostadsägare, BRF och föreningar med putsning av fasad i hela Storstockholm. Det går även bra att anlita oss om ni är belägna i Danderyd, Södertälje och Huddinge, såväl vid färdigställande av nyproduktion som vid fasadrenovering. Med vår hjälp är vi säkra på att ni kan uppnå det snygga utseende på era fastigheter som ni vill ha!

Offert Putsa Fasad
Boka ett kostnadsfritt hembesök

Boka ett kostnadsfritt hembesök

Att putsa fasad är hantverket vi kan utan och innan

Som fasadföretag i Stockholm är putsning ett av de uppdrag vi flitigast blir ombedda att göra. Om även ni tror det är nödvändig att byta fasad på era fastigheter är ni välkomna att kontakta oss för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Under besöket får ni träffa en av våra medarbetare som inspekterar fastighetens behov, för att därefter komma med ett förslag på åtgärder. Under besöket får ni också en chans att ställa alla frågor ni har gällande fasadputsning.

Vi erbjuder en bra kostnad för att byta fasad

Efter att vi har kartlagt era önskemål och fastighetens skick kommer vi utforma en offert för att byta eller putsa fasad hos er. I offerten specificerar vi arbets-, material- och resekostnader på ett tydligt sätt. Alla privatpersoner får använda sin ROT-avdrag när vi anlitas för en fasadputsning i Stockholm, för att således få en 30 % lägre arbetskostnad.

Experter på både gipsputs och spritputs

När kunder anlitar oss för att bygga altan i Stockholm kan vi ta hand om hela arbetet. Vid den första kontakten erbjuder vi en projektledare som sedan ser till att samtliga moment utförs inom de tidsramar som vi gemensamt kommit fram till. Vi är noga med att ge kunden ett smidigt förfarande där vi städar efter oss och tar hand om bortforsling av överblivet byggmaterial. Vårt byggföretag gör även en slutbesiktning där vi säkerställer att resultatet lever upp till dina förväntningar.​

Tidigare kunder har gett oss bra omdömen om husbygge

Vad säger våra tidigare kunder?

Ismail och Råsunda Bygg går att lita på, dom ställer upp. Kommer med kort varsel, löser problem, flexibla, skickliga murare och putsare till grovstädning. Vi har anlitat Råsunda bygg många gånger vid både nyproduktion och till renoveringsprojekt.

Anders Viksell, Platschef, H2
Entreprenad

Bra projektledning, styrning genom hela projektet, bra kommunikation.

Rickard Uske, Platschef på Erlandsson bygg

Råsunda Bygg gör bra fasadjobb, lätta att ha och göra och med, kunniga.

Thomas Mellgren, Byggledare, Forsen Projekt

Putsa fasad med en seriös aktör

Certifikat, försäkringar och samarbetspartners

Vårt fasadföretag i Stockholm har alla nödvändiga certifieringar och försäkringar som vårt arbetsområde kräver. Vi har en heltäckande entreprenadförsäkring och är utbildade för arbeten med skylift samt på höga höjder. Vi vågar garantera perfekta resultat när vi anlitas för att putsa fasad, mycket tack vare att vi är certifierade putsentreprenörer genom Combimix och fasadentreprenörer enligt Finja. För oss har det alltid varit viktigt att kunna erbjuda våra kunder ett smidigt förlopp, varför vi enbart har egen personal och inte tar in några mellanhänder. Därav kan vi också erbjuda en konkurrenskraftig kostnad för putsad fasad, oavsett projektets storlek!