Kostnad putsad fasad?

Begär ett kostnadsförslag för er fasadrenovering!

När ni tar kontakt med oss för att få ett pris för att tilläggsisolera fasad eller vill veta kostnad för att byta fasad behandlar vi er förfrågan så snabbt som möjligt. För att ni ska kunna få en så precis information om kostnad för putsad fasad som möjligt gör vi gärna ett gratis hembesök på er adress.

Vi specificerar alltid våra offerter på ett tydligt sätt så att ni kan särskilja vilka kostnader som gäller för de olika delarna av arbetet. Vårt pris för att putsa om fasad beror på flera faktorer, däribland kvadratmeter och fastighetens nuvarande skick. Vi månar om att ni ska känna er trygga i våra händer så innan vi ger ett förslag på pris för fasadputsning besöker vi er gärna, utan någon som helst kostnad. Under besöket får ni informera oss om era önskemål och vi får en chans att samla på oss den information vi behöver för att därefter kunna bistå med ett korrekt pris för att tilläggsisolera fasad, renovera balkong eller göra en rappning.

Boka ett första möte!
+
=

Vi förser er med snygg fasadputs i Stockholm

Önskar ni anlita ett seriöst fasadföretag i Stockholm?

Ett stort tack till våra kunder för era recensioner!

En fasadfirma med många positiva omdömen

Ismail och Råsunda Bygg går att lita på, dom ställer upp. Kommer med kort varsel, löser problem, flexibla, skickliga murare och putsare till grovstädning. Vi har anlitat Råsunda bygg många gånger vid både nyproduktion och till renoveringsprojekt.

Anders Viksell, Platschef, H2
Entreprenad

Bra projektledning, styrning genom hela projektet, bra kommunikation.

Rickard Uske, Platschef på Erlandsson bygg

Råsunda Bygg gör bra fasadjobb, lätta att ha och göra och med, kunniga.

Thomas Mellgren, Byggledare, Forsen Projekt

CERTIFIERAD & AUKTORISERAD

En firma som bådar för en säker byggnadsvård